Hier vindt u recensies en ervaringen van klanten. Lees hoe andere klanten onze werkwijze hebben ervaren. Onze service gaat net een stapje verder. Wij willen dat u meer controle krijgt over uw eigen website.
Bent u klant van ons, laat dan hier uw recensie achter.

Super goed geholpen

Ik had een vraag betreft mijn website overzetten van Joomla naar Wordpress super goed geholpen, de zelfde dag nog een super goed antwoord gekregen! Ben jullie super dankbaar ga zo door van mijn krijgen jullie een dikke 10!

Top!

In recordtijd mijn weggezakte website weer op pagina 1 gekregen. Indrukwekkend!

Absoluut een aanrader!

Jerry en Arno heb ik mijn website eens laten analyseren, volledige ombouw vond ik qua layout niet nodig. De pagespeed kon verder verbeterd worden en ook diende mijn backlink profiel wat opgeschoond te worden. Inmiddels is het e..e.a. aangepast en zag ik in korte tijd de rankings op mijn belangrijke keywords verder omhoog gaan. De samenwerking is zeer goed verlopen; deze jongens hebben aan een half woord genoeg om te weten wat ze moeten doen hetgeen zeer prettig is. Wat mij betreft absoluut een aanrader !

Professioneel en snel

Met een gerust hart schrijf ik een referentie over dit team. Professioneel en snelle afhandeling van zaken. Op hoog niveau meedenkend en analyseren van knelpunten. Neem gerust een kijkje op mijn site en oordeel zelf. Gr Ton