Wilt u weten wat er mis is met uw huidige website en waarom u niet gevonden wordt in Google of andere zoekmachines? Laat ons een website analyse, ook wel SEO check van uw huidige website doen.
Met speciale software analyseren wij uw huidige website en vervolgens krijgt u van ons een uitgebreid rapport in uw mailbox.
website analyse seo check

Website analyse of SEO check

Op het internet komt u websites tegen die u een zogenaamde gratis website analyse of gratis SEO check aanbieden. Laat u echter niet voor de gek houden. Diegene die uw website moet analyseren is daar wel even mee bezig, want een goede website analyse kost nu eenmaal tijd.
Daarom vragen wij u slechts €19,95 voor een uitgebreide analyse van uw website. De software waar wij mee werken is niet gratis en op deze manier kunnen wij de kosten van onze werkzaamheden laag houden.

Als u uw website door ons laat analyseren en een SEO check laat uitvoeren dan vragen wij daar een kleine vergoeding voor. Mocht u na de ontvangst van het rapport besluiten om uw website door ons te laten verbeteren en optimaliseren, dan brengen wij deze kosten in mindering op uw factuur.
Uiteindelijk is dus ook onze website analyse gratis als u besluit om uw website door ons te laten vernieuwen.

Hoe werkt een website analyse of SEO check?

Voordat wij aan de slag kunnen, hebben wij een paar gegevens van u nodig.

 • De url van uw website, oftewel het webadres.
 • Het belangrijkste zoekwoord. Met welk zoekwoord wilt u gevonden worden in Google? Denk daar even goed over na.
  Zit u bijvoorbeeld in de zonnepanelen business, dan zou u misschien denken dat “zonnepanelen” uw zoekwoord is. Nou er zijn honderden bedrijven die zich daar mee bezig houden. De kans dat u bovenaan komt te staan is erg klein. Maar zit u met uw bedrijf in Utrecht en bent u werkzaam in die regio, misschien is uw zoekwoord dan wel: “Zonnepanelen Utrecht”. Als u daar op gevonden wilt worden maakt u natuurlijk veel meer kans om bovenaan in de zoekmachines te komen. Dit is u misschien nooit verteld en die kans is vrij groot.
  Zo ziet u gelijk hoe wij te werk gaan om uw website te optimaliseren.
 • Als laatste hebben we uw naam, adres en email gegevens nodig.
 • Na uw aanvraag krijgt u van ons een email met een e-acceptgiro voor de ideal betaling van €19,95. Daarna gaan wij aan de slag en binnen korte tijd heeft u de analyse in uw mailbox.
Hebben wij uw interesse gewekt?

Laat dan nu uw website analyseren en een SEO check uitvoeren.  Heeft u al een website?

  Voor meer informatie over het opslaan van e-mails zie onze Privacy Policy

  Items met een * zijn verplicht.