Website omzetten naar wordpress

Voor een Krav Maga school in Vught hebben wij een totaal pakket geleverd. De klant wilde zijn website omzetten naar WordPress omdat hij er genoeg van had dat hij voor elke wijziging zijn website bouwer moest bellen. Natuurlijk werden deze kleine aanpassingen in rekening gebracht. Zijn oude website was gemaakt in Joomla en op ons advies wilde hij zijn website omzetten naar WordPress. En met resultaat.

joomla naar wordpress

Oude website

Website omzetten naar WordPress

Zijn website is dankzij wat kleine aanpassingen nu vindbaar en zichtbaar in Google. Met zijn sportschool “Krav Maga Brabant” scoort hij hoog in de zoekmachines, Google, Bing en Yahoo. Met 16 zoekwoorden in de top 10 van Google, waaronder “krav maga school”, “leer Krav Maga” en met “Krav Maga lessen” op positie 3 van Nederland. En met 28 woorden in de top 20 van Google.

website ombouwen naar wordpress

Nieuwe website

Wij hebben voor deze klant een nieuw logo gemaakt, zijn zichtbaarheid in Google maps verbeterd, zijn adwords advertentie geoptimaliseerd en meerdere facebook advertenties gemaakt, allemaal speciaal gericht op zijn doelgroep.
Wij kunnen u een totaal pakket leveren om uw bedrijf weer zichtbaar te maken en te zorgen dat u meer omzet maakt.

Wilt u dit ook zonder een vermogen kwijt te zijn? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom van Joomla naar WordPress?

Het antwoord daarop is niet zo moeilijk, WordPress is gebruiksvriendelijker en makkelijker in te stellen als u geen verstand heeft van websites. Het gevolg is dus dat u veel meer zelf kunt doen. En daar wringt nu de schoen met uw website bouwer; minder inkomsten. In de basis heeft WordPress niet veel opties en die kan je gaande weg toevoegen in de vorm van plugins. Veel zijn er gratis maar voor andere moet betaald worden, vaak enkele tientjes. De basis van een wordpress website kan snel online staan en moet dan verder worden aangekleed. Je hoeft je eigenlijk alleen nog maar bezig te houden met de inhoud van de website.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op