Nieuwe website in wordpress

Wilt u net als deze klant een nieuwe website in wordpress? Een website die supersnel is, responsive en makkelijk door uzelf te onderhouden? Geen hoge facturen meer van uw website bouwer als u een kleinigheid veranderd wilt hebben. Veel dingen kunt u zelf, zelfs als u geen computer expert bent. Een nieuwe website in wordpress laten maken is de oplossing.

Nieuwe website in WordPress laten maken

Dat was de wens van deze klant, een ondernemer die een groothandel heeft in zonnepanelen montage materiaal en de zonneschans verkoopt. Om zijn product te promoten wilde hij een nieuwe website laten maken. En dat is gelukt. Zijn nieuwe WordPress website is supersnel en responsive. Hier kunt u de snelheid van zijn website controleren. Binnen een week stond hij op verschillende zoekwoorden al op de eerste pagina in Google.

Als u door ons uw nieuwe wordpress website laat bouwen dan zorgen wij ook dat de basis SEO goed is en dat u gevonden wordt in Google. In tegenstelling tot andere website bouwers die de hoofdprijs vragen voor een nieuwe website, was deze ondernemer klaar voor €395,- inclusief SEO teksten! Vergelijk dat eens met andere webdesign bedrijven die ook nog de SEO regelen.

website in wordpress maken

Waarom kiezen voor een WordPress website?

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en u kunt heel veel zelf doen. Veel website bouwers hebben hier een hekel aan en kiezen voor Joomla of HTML5. Dat betekent dat u afhankelijk van ze bent als u iets gewijzigd wilt hebben. Het wil niet zeggen dat u met een WordPress website alles zelf kunt doen, maar veel wel.
Een ander voordeel van een WordPress website is dat Google van WordPress houdt en dat is gunstig voor de positie in de zoekresultaten. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke optie of toevoeging voor uw website, grote kans dat er een plugin voor is. Een plugin is software wat geinstalleerd kan worden op uw nieuwe website in WordPress. Daarmee kunt u dan een nieuwe functie toevoegen aan uw website.

Zoals u ziet zijn wij een voorstander van WordPress en wij weten zeker dat u dat ook wordt.

Neem contact met ons op