Website responsive maken

Energie Perspectief heeft ons benaderd op advies van een andere klant. Energie Perspectief, dé zonnepanelen installateur uit Tilburg, had een website gebouwd in html5 en de website was verouderd. Zijn website responsive maken was een van de wensen. Ook was zijn website onvindbaar in Google.

Verouderde website

Net als bij veel andere klanten had deze klant geen controle over zijn domeinnaam en hosting van zijn website. Toen wij zijn website bouwer benaderde dat het domein verhuisd moest worden, deden ze moeilijk. Ze zagen natuurlijk een makkelijke klant verdwijnen, die ooit een website had laten maken. Het enige wat zijn website bouwer deed was elk jaar een flinke factuur sturen.

Geen enkel moment heeft zijn website bouwer gedacht, zal ik deze klant eens vertellen dat zijn website verouderd is? Niet vindbaar is in Google? Niet responsive is en super traag? Nee, deze website bouwer deed helemaal niks!
De verhuizing van zijn oude website naar de nieuwe hosting ging zelfs niet. Waarom? De software was zodanig verouderd dat verhuizen niet meer ging. En dit komt bij ondernemers vaker voor dan u denkt.
Een ondernemer denkt dat hij het goed geregeld heeft, maar niets is minder waar.

oude website responsive maken

Nieuwe website

Oude website responsive maken

Nu heeft Energie Perspectief een nieuwe website, die supersnel is en goed wordt weergegeven op een mobiele telefoon en tablet. Zijn website responsive maken is gelukt en de vindbaarheid in Google is beter dan ooit. Binnen een week had Energie Perspectief een offerte aanvraag via de website ontvangen. Wij hebben op verzoek van de klant ook direct de vindbaarheid in Google Maps verbeterd. Veel ondernemers vergeten om dit te regelen.

oude website niet responsive

Oude website

Wilt u ook weer gevonden worden in Google, meer omzet via de website zonder veel geld te moeten uitgeven? Laat het ons weten. Wij bouwen uw website om naar het gebruiksvriendelijke WordPress en gaan uw website weer responsive maken.

Neem contact met ons op