Webshop ombouwen naar wordpress

De klant wilde haar webshop ombouwen naar wordpress. Haar webshop wimper-serum.nl was een website die niet goed werd weergegeven op mobiele telefoons en tablets. Ook de vormgeving kon ook wel een update gebruiken. Zo zat er geen blog bij de webshop wat tegenwoordig een must is om gevonden te worden in Google. Ook het verwerken van de bestellingen was niet handig geregeld. Reden genoeg voor een update om de webshop om te bouwen naar WordPress.

Nieuwe WordPress webshop laten maken

Wij hebben deze website omgebouwd naar een WordPress Webshop die er zeer gelikt uitziet. De verkopen zijn vertienvoudigd en het verwerken van de bestellingen is nu een peulenschil. Dankzij “plugins” kunnen direct adreslabels worden geprint en kost het verzendklaar maken haar slechts enkele minuten tijd.
Omdat wij de SEO gegevens hebben aangepast en geoptimaliseerd, staat deze webshop met 33 zoekwoorden in de top 10 van Google! En met 51 zoekwoorden in de top 20 van Google. Klant blij, wij blij.

wordpress website maken

Oude Webshop
wordpress website bouwen

Nieuwe Webshopr

Wilt u weten wat wij voor uw webshop kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Ook als u nog geen webshop heeft maar graag wilt starten, kunnen wij u helpen van A tot Z.

Joomla webshop ombouwen naar WordPress

Heeft u een Joomla webshop of een webshop gebouwd in html5 dan kunt u deze webshop ombouwen naar WordPress.
Waarom zijn wij een grote fan van WordPress? WordPress is erg gebruiksvriendelijk voor iemand die geen verstand heeft van websites of programmeren. Dus u kunt zelf uw voorraad bijwerken, nieuwe producten aanmaken en bestellingen afhandelen.
Nu hoor ik u zeggen dat kan ook met een webshop in Joomla, maar dat is een stuk minder gebruiksvriendelijk dan WordPress. Bovendien kunt u in WordPress direct de SEO van uw nieuwe product optimaliseren met de Titletag en Metatag informatie, zonder dat u een expert hoeft te zijn.

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten.

Neem contact met ons op